Etusivu

Yrityksemme keskeiset arvot ovat rehellisyys ja palveleva asenne. Tehdään se mitä luvataan kilpailukykyiseen hintaan aina asiakkaan etua ajatellen. Ilmoitetaan aina jos työn edetessä paljastuu yllätyksiä. Ennakoiva huoltomme kertoo myös odotettavissa olevista toimenpiteistä, joihin ryhdymme vasta kun ne tulevat ajankohtaisiksi. Yrityksemme työllistää kymmenkunta henkilöä.

Auto-Pläkkärit on muuttanut nimensä. Uusi nimi on: Suomen Vaurioturva Oy ja Auto-Pläkkärit on nykyään aputoiminimi.

Jatkossa Suomen Vaurioturva Oy:n erikoisosaamisalue on Pakettiautojen vauriokorjaukset. Meillä on myös valmiiksi sijaisautoja esimerkiksi Putkiliikkeille, jotta auton korjausaikana asiakasyrityksemme voi jatkaa töitään normaalisti.

Kolarikorjaukset

Olemme erikoistuneet kolarivaurioiden korjaamiseen henkilö- ja pakettiautoissa. Konekantamme on erityisesti sopeutettu tähän tarkoitukseen ja oma maalaamomme antaa vapauden suoriutua koiarivauriokorjauksista kokonaan omin voimin. Ostamme myös kolarivaurioautoja ja kunnostamme niitä myyntiin.

 

Katsastuspalvelu

Noudamme autonne, teemme tarvittavat korjaukset, katsastamme sen ja palautamme sen katsastettuna teille. Mikäli itse tuotte autonne meille, annamme teille vaihtoauton katsastuksen ajaksi. Kanta-asiakkaita muistutamme vuosittain kun katsastusaika lähenee ja huolehdimme siitä, että auto tulee ajallaan katsastettua ja on turvallinen käyttää.

 

Huollot, pienkorjaukset ja rengastyöt

Teemme perushuollot moniin automerkkeihin ja hoidamme vaivatta pienkorjaukset kuten pakoputken tai äänenvaimentimen vaihdot, jarrupalojen vaihdot ja monet muut pienkorjaukset. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja työ tehdään nopeasti valmiiksi. 

Myös renkaiden vaihdot, renkaiden säilytykset sekä uudet talvi- ja kesärenkaat voitte hankkia kilpailukykyiseen hintaan meiltä.

 

Ekologisesti kestävä toiminta on meille tärkeää

Haluamme toimia omassa työssämme ekologisesti vastuullisella tavalla. Se tarkoittaa kolarikorjauksissa sitä, että voimme usein käyttää hyviä kierrätysosia uusien osien sijasta korjautyössä. Näin voimme säästää omalta osaltamme luontoa niissä korjauskohteissa, joissa se on mahdollista. 

Kuvassa valkovuokko (Anemone nemorosa) kuvattuna Karkalin luonnonpuistossa 2010.

Automaalaamo

Automaalaus

Automaalaamo Helsinki

Kolarikorjaamo

Peltikorjaamo Helsinki

Autopeltikorjaamo Helsinki

Autopeltikorjaamo Helsinki

Autopeltikorjaamo

Autovahinkotarkastus

Vuokrataan pakettiauto

Pakettiauton vuokraaminen

Pakettiauton vuokraus helsinki

Auton ruostesuojaus

Auton muoviosien korjaus

Auton hitsausta

vahinkotarkastus

vahinkotarkastaja

Tuulilasi vaihto

Autokorjaamoja

Tattarisuon autokorjaamo

Autokorjaamo Helsinki

Autokorjaamo Vantaa

Kolarikorjaukset

 

Suomen Vaurioturva Oy
Rattitie 15
00770 HELSINKI

Puh: 020 525 0000

Harri Ahonen
Korjaamopäällikkö
Puh: 020 525 0011

Lähetä sähköpostia